Noutăți


8 Martie este un alt motiv pentru a le face pe plac femeilor cu cadouri.
Unul dintre cele mai bune cadouri ar fi inelele de aur, cerceii, brățările și lanțurile.

Sărbătorile de Anul Nou sunt o perioadă magică, o perioadă în care să facem cadouri.

Cercei, inele, pandantive, lanțuri și alte bijuterii din aur la doar 900 de lei gram.

Steaua lui David sau Magen (din ebraică – „scut”) David este unul dintre cele mai recunoscute simboluri ale poporului, culturii și credinței evreiești.

Piața modernă oferă o gamă largă de bijuterii atât de mult încât alegerea celei „perfecte” poate dura nu câteva minute, ci câteva ore sau chiar zile. Alegerea cerceilor de aur pentru copii nu este mai ușoară decât alegerea bijuteriilor pentru adulți.

Un inel cu sigiliu este o bijuterie masivă care se poartă pe deget. Inelul cu sigiliu diferă de un inel obișnuit prin faptul că are un fel de inserție - sub forma unui sigiliu sau a unei pietre prețioase.

Bejuterii de Paște sunt cadouri pentru cei dragi. În magazinul nostru puteți cumpăra cruci, icoane, cercei și alte bijuterii care vor fi un cadou bun pentru soți, copii, nai.

Lanțurile de aur au apărut pentru prima dată în Grecia Antică și Egipt. Inițial, acestea au fost realizate exclusiv manual și au fost purtate atât cu pandantive, cât și fără ele.

O bratara de aur este un accesoriu care atrage atenția discret și in același timp convingator.

Cerceii sunt un accesoriu pe care o femeie îl poartă în fiecare zi. Cerceii din material de calitate scăzută nu sunt potriviți pentru fiecare zi: este mai bine să cumpărați cercei de aur pentru purtare constantă.

Cumpărați 5 produse în magazinul nostru în decurs de 6 luni și obțineți 50% reducere la al 6-lea produs.

De ziua ta - cu cât mai multe cadouri, cu atât mai bine!
Prezentați un document care vă confirmă Data de Naștere și obțineți o reducere de 30%.

Promoția este valabilă cu 7 zile înainte de ziua de naștere și cu 7 zile după ziua de naștere.

Cercei de aur, grațioși și mari, împodobiți cu pietre și fără inserții - alege ce îți place, încântă pe cei din jur cu frumusețea ta. Consultanții noștri vă vor răspunde la toate întrebările și vă vor ajuta să alegeți bijuterii în care veți arăta irezistibil.

În vremurile moderne, un lanț în jurul gâtului și o brățară pe mână sunt cele mai comune bijuterii la bărbați, femei și copii. Dacă le alegi în aceeași țesătură, atunci vor face o unire armonioasă a bijuteriilor.

Aici vei gasi o selecție variata de verighete, precum si inele de logodna cu pietre pretioase sau semipretioase.

Cumpărați orice bijuterii cu diamant și obțineți 50% din valoarea acesteia cadou pentru a cumpăra lanțuri, brățări sau orice alte bijuterii din magazinul nostru. Oferta este limitata.

Casele de amanet ale rețelei de bijuterii "SAMALTIS" sunt sigure, convenabile și profitabile. În oricare dintre filialele noastre puteți obține întotdeauna cel mai mare scor la un procent mic.

Verighetele și schimbul de verighete simbolizează dorințele serioase și sincere ale a doi oameni de a aparține unul altuia pe viață. Logodna și verighetele sunt o tradiție care a venit din timpuri imemoriale.