Noutăți


Cumpărați 5 produse în magazinul nostru în decurs de 6 luni și obțineți 50% reducere la al 6-lea produs.

De ziua ta - cu cât mai multe cadouri, cu atât mai bine!
Prezentați un document care vă confirmă Data de Naștere și obțineți o reducere de 30%.

Promoția este valabilă cu 7 zile înainte de ziua de naștere și cu 7 zile după ziua de naștere.

Cercei de aur, grațioși și mari, împodobiți cu pietre și fără inserții - alege ce îți place, încântă pe cei din jur cu frumusețea ta. Consultanții noștri vă vor răspunde la toate întrebările și vă vor ajuta să alegeți bijuterii în care veți arăta irezistibil.

În vremurile moderne, un lanț în jurul gâtului și o brățară pe mână sunt cele mai comune bijuterii la bărbați, femei și copii. Dacă le alegi în aceeași țesătură, atunci vor face o unire armonioasă a bijuteriilor.

Aici vei gasi o selecție variata de verighete, precum si inele de logodna cu pietre pretioase sau semipretioase.

Cumpărați orice bijuterii cu diamant și obțineți 50% din valoarea acesteia cadou pentru a cumpăra lanțuri, brățări sau orice alte bijuterii din magazinul nostru. Oferta este limitata.

Casele de amanet ale rețelei de bijuterii "SAMALTIS" sunt sigure, convenabile și profitabile. În oricare dintre filialele noastre puteți obține întotdeauna cel mai mare scor la un procent mic.

Verighetele și schimbul de verighete simbolizează dorințele serioase și sincere ale a doi oameni de a aparține unul altuia pe viață. Logodna și verighetele sunt o tradiție care a venit din timpuri imemoriale.